Training – ANSYS Electronics tanfolyam hallgatók számára

Training – ANSYS Electronics tanfolyam hallgatók és oktatók számára

Az EET-DIH és az eCon Engineering Kft. több, ingyenesen hozzáférhető tanfolyamot szervez az ANSYS elektronikai szoftvereinek bemutatására. A részvétel regisztrációhoz kötött:

Online jelentkezés az összes kurzusra: https://forms.office.com/e/JWVTueWJeh 

Jelentkezési határidő: 2023. június 2. péntek

Kurzusok leírása:

  1. ANSYS Maxwell: 2023. június 6-7. (2 napos)
    A Maxwell egy általános célú szimulációs szoftver alacsonyfrekvenciás elektromágneses feladatok vizsgálatára, mint villamos gépek, nagyfeszültségű berendezések, érzékelők és beavatkozók. A tréning a szoftver használatának alapjaiba ad betekintést a geometria kezelésétől kezdve az eredmények kiértékeléséig. Az oktatás során gyakorlatias példákon keresztül sajátítjuk el az szoftver kezelését.

  2. System optimization in optiSLang: 2023. június 8.
    A kurzuson az optiSLang keretrendszer működési elve és alkalmazási lehetőségei ismerhető meg, amely szoftver alkalmas meglévő szimulációs modellek (FEM/CFD/EM) érzékenység vizsgálatára, multidiszciplináris optimalizálásra és statisztikai módszereken alapuló robosztus termékfejlesztésre. Az optiSLang magas szintű és összetett optimalizációs folyamatok intuitív kezelését teszi lehetővé.

    Mivel a képzésben résztvevők eltérő alkalmazási háttérrel rendelkezhetnek (FEM/CFD/EM), ezért főként matematikai függvényeket fogunk használni a kurzusban, de valós fizikai modellek integrálását is bemutatjuk.

  3. Introduction to Q3D: 2023. június 20.
    Az Ansys Q3D Extractor hatékony eszköz a 3D-s és 2D-s feladatok RLCG paramétereinek meghatározására. Az oktatás ezen eszköz használatába nyújt betekintést mind elméleti, mind gyakorlati oldalról.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *